DOZ Fundacja

Jesteśmy członkiem Forum Darczyńców!

To dla nas ogromny sukces zasiadać w gronie tak utytułowanych fundacji  grantodawczych jak np. TVN nie jesteś sam, Fundacji Orange, Fundacji PZU, Fundacji PKO BP, Fundacji Kronenberga przy City Handlowym czy Fundacji PwC. Razem z nami członkiem wspierającym Forum została Fundacja LOTTO Milion Marzeń.

Od grudnia 2012 nasza fundacja wraz z 43 przedstawicielami fundacji korporacyjnych realizuje projekt, którego celem jest podnoszenie standardów działania fundacji korporacyjnych w Polsce. Po przeprowadzeniu badań, rozpoczął się cykl seminariów, warsztatów i spotkań coachingowych, odpowiadających na aktualne potrzeby fundacji korporacyjnych i będących jednocześnie okazją do wzajemnej prezentacji dobrych praktyk. Projekt potrwa do lutego 2015 r.
Forum Darczyńców to organizacja zrzeszająca największe fundacje grantodawcze i doradcze w naszym kraju. Prowadzi działalność rzeczniczą organizacji pozarządowych, szczególnie zajmując się filantropią korporacyjną.

Przekaż 1,5 % podatku na DOZ Fundację

Rozlicz PIT Doz fundacja