kim jesteśmy

Chcę pomóc Doz fundacja

Zespół

Poznaj nas lepiej!

Zespół Fundacji tworzą Pracownicy, jak również Wolontariusze.
Ich pomoc i zaangażowanie są dla nas bezcenne.

Rada Nadzorcza Fundacji:

Przewodnicząca: Alicja Koleśnik

Członkowie:

Anna Biendara

Agata Szwajcowska

Jacek Szwajcowski

Jacek Dauenhauer

Zbigniew Molenda

Zespół Fundacji:

Elżbieta Łacina Członek Zarządu

Absolwentka Wydziału Ekonomiczno-Socjologicznego UŁ. Ten kto ją zna wie, że to człowiek instytucja, dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Społecznik od zawsze, Ciocia Ela :) W wolnej chwili maluje, fotografuje, majsterkuje, słucha muzyki poważnej i czyta thrillery sensacyjne. W weekendy najchętniej odpoczywa z dala od miejskiego zgiełku uprawiając grządki na działce. Na co dzień zajmuje się zagadnieniami CSR w Pelion S.A. W DOZ Fundacji od początku, swoją funkcję pełni społecznie.

Zbigniew Szewczyk Kierownik Biura Fundacji

Absolwent Wydziału Ekonomiczno-Socjologicznego UŁ. Na co dzień odpowiedzialny za fundacyjne centrum dowodzenia – kontakt z beneficjentami, procedury, regulaminy, rozliczenia i sprawozdania. Miłośnik sportów wodnych, muzyki lat 90 i śledzenia wiadomości gospodarczych.

Gabriela Kwestarz-Biczysko Menager Projektów Społecznych

Z pochodzenia łowiczanka. Absolwentka Stosunków Międzynarodowych na SWPSiZ. Z Fundacją związana od 2011 roku, od początku koordynatorka Projektu Grantowego. Dba o dobre relacje z organizacjami partnerskimi. Swoją dziennikarską pasję realizuje tworząc m. in. Biuletyn Fundacji. Po pracy wizażystka, blogerka kulinarna, pasjonatka polskich gór. Mama Sergiusza i Neli.

Wolontariusze