Władysław Jarecki zaśpiewał dla Seniorów

W  piątek, 28 lutego patio Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi wypełniła nastrojowa muzyka z charakterem. A to za sprawą dźwięków gitary i zachrypniętego głosu Władysława Jareckiego – finalisty programu The Voice Senior.

O tym, że lubimy zaskakiwać publiczność wiedzą Państwo od dawna. Po pięknym koncercie karnawałowym z muzyką klasyczną i śpiewem operowym, w lutym postanowiliśmy zaprosić publiczność na klimatyczny występ jednego z ostatnich odkryć muzycznych – Władka Jareckiego. Łodzianie znają go od dawna – często spotkać go można koncertującego na Piotrkowskiej. Większa popularność to zasługa kilku ostatnich miesięcy i jego udziału w hitowym programie TVP – The Voice Senior, w którym doszedł do finału.

Podczas naszego koncertu Pan Władysław nie zawiódł publiczności. Oczarowani jego występami telewizyjnymi Seniorzy, mogli na własne uszy przekonać się w czym tkwi fenomen Władysława Jareckiego. Zachrypnięty głos, improwizacja gitarowa, rockowe ballady – to wszystko sprawia, że słucha się jego występów z najwyższą przyjemnością.

Przekaż 1 % podatku na DOZ Fundację

Chcę pomóc Doz fundacja