Konferencja "Zdrowe Stopy"

Za nami marcowa konferencja dla Seniorów – tym razem poświęcona zdrowym stopom i urodzie. Pełna sala w AHE.

Wykład, jak dbać o stopy, aby były zdrowe i piękne przedstawiła specjalistka podolog Magdalena Hafezi-Chojecka. O tym jak ważny to temat dla Seniorów świadczyła frekwencja i ilość pytań do naszej prelegentki.

W drugiej części spotkania Seniorzy wysłuchali prelekcji Nadii Kasprzak z Mary Kay, która przedstawiła wyniki badań na temat pewności siebie wśród kobiet, w myśl ogólnoświatowej kampanii marki pt. Beauty of confidence. Panie przybyłe na spotkanie mogły skorzystać z porad wizażystek oraz profesjonalnego doboru koloru pomadki do swojego typu urody.

Podobnie jak podczas ubiegłych konferencji, i tym razem Seniorzy skorzystali z bezpłatnych badań przeprowadzonych przez specjalistów z Przychodni Synexus oraz badania wzroku przeprowadzonego przez Salony Dr Marchewka. Nowością była za to możliwość zbadania swojego słuchu.

Przekaż 1 % podatku na DOZ Fundację

Chcę pomóc Doz fundacja